• Τομέας Πληροφορικής
  Τομέας Πληροφορικής

  Επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων σε έναν απο τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους τομείς παγκοσμίως!

 • Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και εργασίας καθιστούν αναγκαία την παρουσία ανθρώπων που είναι εξειδικευμένοι στους τομείς της υγείας και της πρόνοιας!
 • Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την παγκόσμια και ελληνική οικονομία οι καταρτιζόμενοι που διαλέγουν ειδικότητες βασισμένες σε αυτούς τους τομείς έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα!
 • Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Ο τομέας αυτός έχει σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να γίνουν ικανοί επαγγελματίες!
 • Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Οι σπουδαστές αποκτούν ικανότητα σχεδιασμού, πολλές δεξιότητες και γνώσεις σε έναν ευρύτατο τομέα εφαρμογών
 • Τομέας Μηχανολογίας
  Τομέας Μηχανολογίας
  Παρέχει τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για τον απαιτητικό τομέα της Μηχανολογίας

Τελευταίες Ανακοινώσεις - Νέα

Εκπαιδευτική εκδρομή του τμήματος «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας Β    εξάμηνο» στο Μουσείο Μπενάκη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική εκδρομή του τμήματος «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας Β εξάμηνο» για το μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή», την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς στο πλαίσιο του OpenCoffee. Το OpenCoffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Οι καταρτιζόμενοι με την συνοδεία του εκπαιδευτή τους κ. Παναγιώτη Λουκά, παρακολούθησαν τέσσερις επιχειρηματικές ομιλίες που κάλυπταν θέματα τις ειδικότητας τους. Πιο συγκεκριμένα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους:

Σταμάτη Πουλημένο και Αναστάσιο Οικονομίδη, συνιδρυτές, που παρουσίασαν την Istmos, μία ολοκληρωμένη IoT πλατφόρμα που βοηθά οινοπαραγωγούς να διασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων τους από την τυποποίηση ως την κατανάλωση, παρέχοντας ψηφιακή ταυτότητα προϊόντος σε επίπεδο συσκευασίας με χρήση τεχνολογίας blockchain.

Γιώργο Ελευθερίου, συνιδρυτής της SentioSolutions η οποία μόλις εξασφάλισε επένδυση ύψους 1,8 εκ. δολαρίων, που παρουσίασε το Feel, πρωτοπόρο wearable στην κατηγορία του, επίσης το πως η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τη διαχείριση της ψυχικής υγείας.

Γιώργο Μπορέτο, συνιδρυτής, που παρουσίασε την CubeRevenueManagement, μια σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού που βοηθά μεγάλες επιχειρήσεις να διαμορφώσουν αποτελεσματικά τη διαδικασία προσφορών και να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται ήδη καθημερινά από χιλιάδες πωλητές εταιρειών Fortune 1000 σε περισσότερες από 20 χώρες.

Γιάννη Ζαούδη, συνιδρυτής της Pollfish, που μοιράστηκε περισσότερα για τη διαδρομή της εταιρείας και τα επόμενά της βήματα σε firesidechat με τον Γιώργο Τζιραλή. Η Pollfish απασχολεί σήμερα 51 εργαζομένους, μόλις ανακοίνωσε γύρο επένδυσης ύψους 6,3 εκ. δολαρίων και διανέμει έρευνες αγοράς για τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως σε 475 εκατομμύρια καταναλωτές.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παραπάνω επιχειρηματίες και να λάβουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο τους.

To videoτης παρουσίασης μπορείτε να το δείτε εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=c49d0QXrGj8)

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Ίδρυμα Νεολαίας  Και Δια Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με τον ΕΟΠΠΕΠ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με την Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Υπουργείο Παιδείας

Online Υποβολή Ερωτημάτων-Αιτήσεων


Online Υποβολή Ερωτήματος-Αίτησης

Μπορείτε να μας στείλετε αίτηση online 

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ
Εδώ μπορείτε να βρείτε τον νεο κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ

Γκαλερί

Μπορείτε να επισκεφθείτε την γκαλερί μας για να δείτε τους χώρους που γίνονται τα μαθήματα.Στο υλικό μπορείτε επίσης να δείτε τα σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει το ΙΕΚ μας.