• Τομέας Πληροφορικής
  Τομέας Πληροφορικής

  Επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων σε έναν απο τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους τομείς παγκοσμίως!

 • Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
  Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και εργασίας καθιστούν αναγκαία την παρουσία ανθρώπων που είναι εξειδικευμένοι στους τομείς της υγείας και της πρόνοιας!
 • Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
  Στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την παγκόσμια και ελληνική οικονομία οι καταρτιζόμενοι που διαλέγουν ειδικότητες βασισμένες σε αυτούς τους τομείς έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα!
 • Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Επιμέρους Τομείς και Επαγγέλματα
  Ο τομέας αυτός έχει σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να γίνουν ικανοί επαγγελματίες!
 • Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Οι σπουδαστές αποκτούν ικανότητα σχεδιασμού, πολλές δεξιότητες και γνώσεις σε έναν ευρύτατο τομέα εφαρμογών
 • Τομέας Μηχανολογίας
  Τομέας Μηχανολογίας
  Παρέχει τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για τον απαιτητικό τομέα της Μηχανολογίας

Τελευταίες Ανακοινώσεις - Νέα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ.Ι.Ε.Κ.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ Δ.Μ. ΟΤΕ ΤΡΙΤΗ 22/5/2018

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κέντρο διαχείρισης δικτύου ΟΤΕ που είναι το μεγαλύτερο κέντρο διαχείρισης στα Βαλκάνια και από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στην Ευρώπη. Έγινε συζήτηση σχετικά με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των δεδομένων καθώς και περιγραφή των συστημάτων που απαιτούνται για τη παρακολούθηση ενός δικτύου τέτοιου βεληνεκούς. Στη συνέχεια ξεκίνησε η πρώτη συνέντευξη με ειδικό, τον Κο Ελευθέριο Γεργεράκη, υπεύθυνο ασφαλείας υπολογιστικών συστημάτων διαχείρισης. Αναλύσαμε και συζητήσαμε έννοιες που οι σπουδαστές έχουν δει σε πολύ μικρή κλίμακα, όπως Active Directory και συζητήσαμε για λύσεις και προβλήματα που εμφανίζονται σε λειτουργικό περιβάλλον χρηστών. Διαπιστώσαμε ότι αυτά που μελετάμε στο εργαστήριο βρίσκουν αυτούσια εφαρμογή στην αγορά και στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να καλύψουμε απορίες σχετικές με το αντικείμενο.
Ακολούθως προχωρήσαμε στη δεύτερη συνέντευξη με ειδικό, τον Κο Κωνσταντίνο Τσώκο, υπεύθυνο για τα τερματικά και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση του δικτύου μεταφοράς δεδομένων. Αναλύσαμε σχεδιαστικά και λειτουργικά προβλήματα που προκύπτουν από τη διαχείριση δικτύων υπολογιστών τόσο μεγάλης κλίμακας καθώς και πρακτικές ασφαλείας που εφαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες το εκάστοτε τμήματος.
Κλείνοντας πραγματοποιήσαμε επίσκεψη σε λειτουργικό Data Center της εταιρίας, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα συστήματα για τα οποία συζητήσαμε νωρίτερα και επίσης καλύψαμε αρκετές απορίες σχετικά με την ίδια τη λειτουργία του εξοπλισμού καθώς και μηχανισμούς εφεδρείας που εφαρμόζονται για να μην υπάρχει καμία επίπτωση το πελάτη ακόμη και αν υπάρξει πρόβλημα σε κάποια πλατφόρμα.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Ίδρυμα Νεολαίας  Και Δια Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με τον ΕΟΠΠΕΠ

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με την Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Υπουργείο Παιδείας

Online Υποβολή Ερωτημάτων-Αιτήσεων


Online Υποβολή Ερωτήματος-Αίτησης

Μπορείτε να μας στείλετε αίτηση online 

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ

Κανονισμός λειτουργίας ΙΕΚ
Εδώ μπορείτε να βρείτε τον νεο κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ

Γκαλερί

Μπορείτε να επισκεφθείτε την γκαλερί μας για να δείτε τους χώρους που γίνονται τα μαθήματα.Στο υλικό μπορείτε επίσης να δείτε τα σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει το ΙΕΚ μας.